Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » »

СRūšiuoti pagal:

Pasirodo, tradicinis torto raikymo būdas yra visiškai neefektyvus – taip raikomas tortas greičiau pasensta ir sugenda. Kaip tortą raikyti efektyviau ir žymiai ilgiau mėgautis skanesniu tortu? Išeitį siūlo matematikai.

Kaip gaminti:

1. Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, sodą, druską, maltą imbierą ir cinamoną. Smulkiai supjaustykite graikinius riešutus ir suberkite į šią masę.

2. Kitame dubenyje išplakite kiaušinį su ruduoju cukrumi, supilkite pieną, vanilės ekstraktą.

3. Morkas nuskuskite, sutarkuokite smulkia tarka. Sudėkite morkas į kiaušinių masę, išmaišykite.

Gurmanai jau seniai atrado pikantišką kaparėlių skonį, tačiau šie prieskoniniai vaisiai dar tik pradeda įsitvirtinti lietuviškoje rinkoje. Ne visiems patinka įmantrus jų skonis, tačiau prisiminkime laikus, kai tokios pat keistos atrodė alyvuogės. Turėjo praeiti nemažai metų, kol jas pamėgo didžioji dalis mūsų šalies gyventojų. Kas žino, galbūt taip pat bus ir su kaparėliais?