Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Каталог статей » Skanaus

Morkų sklindžiai su apelsinų kremu

  • 0.0 Reitingas
  • 1910 Peržiūrosов

Produktai:

1 stiklinė miltų,
4 morkos,
1 stiklinė pieno,
1 kiaušinis,
2 šaukštai sviesto,
2 šaukštai rudojo cukraus,
1 šaukštelis kepimo miltelių,
1/2 šaukštelio sodos,
1/4 šaukštelio druskos,
1/4 šaukštelio malto imbiero,
1/2 šaukštelio malto cinamono,
1/2 šaukštelio vanilės ekstrakto,
sauja graikinių riešutų,
1/2 stiklinės pistacijų.

Produktai apelsinų kremui:

150 g minkšto sūrio,
1/4 stiklinės cukraus pudros,
3 šaukštai pieno,
pusės apelsino žievelė.

Kaip gaminti:

1. Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, sodą, druską, maltą imbierą ir cinamoną. Smulkiai supjaustykite graikinius riešutus ir suberkite į šią masę.

2. Kitame dubenyje išplakite kiaušinį su ruduoju cukrumi, supilkite pieną, vanilės ekstraktą.

3. Morkas nuskuskite, sutarkuokite smulkia tarka. Sudėkite morkas į kiaušinių masę, išmaišykite.

4. Morkų ir kiaušinių masę sudėkite į dubenį su miltais, greitai išmaišykite.

5. Įkaitinkite orkaitę iki 100 laipsnių. Į kepimo skardą įtieskite kepimo popieriaus. Sviestą išlydykite ir supilkite į tešlą, išmaišykite Keptuvėje iš abiejų pusių apkepkite sklindžius, kol jie paskrus. Dėkite sklindžius į kepimo skardą ir laikykite šiltai orkaitėje, kol keps kiti.

6. Padažui sumaišykite minkštą sūrį, cukraus pudrą, pieną ir smulkia tarka sutarkuotą apelsino žievelę. Pistacijas sutrinkite trintuvu, jų miltais prieš patiekdami apibarstykite sklindžius.

Skanaus!