Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Tavoskelbimai.lt naujienos » 2014 » Balandis » 21

Statybos, remonto, paslaugų, darbo skelbimai

Statybiniai sprendimai. Statote namą ar tiesiog ieškote statybininku? Tai kaip tik jums. Pristatome statybų, remonto, paslaugų skelbimaistatybos.lt svetainė. svetainė buvo sukurta tam, kad nebereiktu ieškoti būtent su statybomis susijusių skelbimų, paslaugų, pardavėjų teikiančias statybines medžiagas. Maloniai kviečiame talpinti skelbimus, siūlančius savo statybines paslaugas, o gal net ir siūlantiems sudalyvauti statybos konkursuose. Turite statybine firma, užsiimate vidaus apdaila, esate santechnikas, o gal verčiatės baldų gamyba? Talpinkite skelbimą nemokamai.
Talpinkite savo reklaminius straipsnius, be jokio mokesčio. Kaip kitose svetainėse jums tenka mokėti. Taupykite savo išlaidas.
SKELBIMAI STATYBOS - Nemokami statybos skelbimai skirti statybos rinkai. Statybų paslaugos, darbai, statybinės medžiagos, interjero detalės, baldai.
Būk kietas statybininkas patalpink kietą skelbimą www.skelbimaistatybos.lt kietų statybininku jau daugėja;) Argi nori būt paskutinis?

Rinkitės skelbimaistatybos.lt privalumas nemokami skelbimai, skelbimuose galima nurodyti ir įkelti vaizdo medžiagą, galima nurodyti google map skelbimo, įmonės vietą. Nemokami jūsų įmonės straipsniai, patalpintinti galite patys. Mažas skelbimas didelis dėmesys. Įkeldami statybos, vidaus remonto, projekto, ir tt skelbimus jūsų skelbimas bus automatiškai nukreipiamas į kitus tinklalapius. Tuo galite patys išsitikiti.

Tavoskelbimai.lt skelbkite bendrus skelbimus, su tokiomis pačiomis galimybėmis. Padidinkite savo galimybes būt matomiems , tai nieko nekainuoja. Jums verslas, mums malonumas , kad talpinate skelbimus.
 

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar