Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » 2014 » Balandis » 21

21.04.2014, 19:41

Statybiniai sprendimai. Statote namą ar tiesiog ieškote statybininku? Tai kaip tik jums. Pristatome statybų, remonto, paslaugų skelbimaistatybos.lt svetainė. svetainė buvo sukurta tam, kad nebereiktu ieškoti būtent su statybomis susiijusių skelbimų, paslaugų, pardavėjų teikančias statybines medžiagas.

Sužinok daugiau ...
21.04.2014, 18:25

Yra daugybė būdų pakelti jūsų namo vertę nuo smulkaus remonto iki visiško pertvarkymo. Investavimas į tai ko žmonės negali matyti bet gali pajausti kaip pavyzdžiui grindinis šildymas, daro jūsų namą kur kas patrauklesnį potencialaus pirkėjo akyse. Elektrinis grindų šildymas yra modernus, energetiškai efektyvus šildymo sprendimas, kai kambariai atnaujinami atlaisvinant gyvenamą plotą pašalinus nebereikalingus radiatorius.

Sužinok daugiau ...
21.04.2014, 17:44

Šį pasaulį vadiname kosmosu, o tai reiškia - tvarka. Daugelis žmonių yra praradę ryšį su savo vidine harmonija, jie yra netekę stabilumo ir krypties. Todėl ieškome, kad kas nors padėtų mums tinkamai atkurti savo vidinę tvarką. Iš tikrųjų žmogų gali išgydyti tik gydūnas, kuris gydo kvantine energija, sufokusuodamas ir nukreipdamas bioenergiją į gydomo asmens biolauką. Kvantinė energija perduodama delnais, tad poveikis toks greitas ir stiprus, savaime į savo vietas grįžta deformuoti kaulai, greitai numalšinamas skausmas, uždegimai, susiderina organų, sistemų ir liaukų veikla. Šiame procese kūnas vadovaujasi savo įgimta nuovoka, kosmine tvarka. Mumyse egzistuoja ta vieta, kurioje sąmonė ir materija yra neatsiejamos ( subatominiame) lygmenyje ir ją galima pasiekti pasitelkus meilę bei ketinimą.

Sužinok daugiau ...