Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Tavoskelbimai.lt naujienos » 2014 » Gegužė » 29

Kas yra Skelbimas? Patalpinti nemokamą skelbimą

Skelbimas – viešai skelbiamas apie ką nors informuojantis raštas. Dažniausiai rašomi skelbimai, informuojantys apie būsimą renginį, paslaugas, norintiems parduoti, pirkti. Jų svarbi ypatybė, kad yra skiriami ne atskiram asmeniui, o visuomenei ar tam tikrai žmonių grupei.

Paprasčiausi yra skelbimai, skirti tam tikrai įstaigai, įmonei, kolektyvui ar asmeniui ir kabinami įstaigos skelbimų lentoje. Bendresnio pobūdžio skelbimai dauginami spausdinimo būdu, kabinami viešose vietose ar platinami įstaigose. Dar viena skelbimų grupė – laikraščiuose spausdinami skelbimai. Dabar jau populiarėja internetiniai tavo skelbimai. Vien todėl , kad jie greiti ir nemokami.

Dažniausiai skelbimas turi antraštinę dalį, tekstą ir parašą.

Paprasčiausia antraštinė dalis – žodis Skelbimas, bet ji per daug sausa ir kanceliariška. Dažnesnis ir įtaigesnis užrašas – Nemokamas skelbimas, parduodu, skelbiu ir t.t. Kartu su prašymu pasakoma, kam skelbimas skiriamas. Būna skelbimų ir be antraštinės dalies.

Kaip parašyti tinkamą skelbimą? Panaudokite visas teikiamas skelbimų portalų paslaugas. stenkitės užpildyti visus „laukelius“. Panaudokite adresą, tokiu būdu jūsų skelbimą suras greičiau maps.google.lt  žemėlapiuose.

T.p. panaudokite skelbime, nuotraukas. Tai didesnė galimybė pritraukti lankytojus. Panaudokite „raktažodžius“ tai padidina google paieškos sistemai surasti jūsų skelbimą. Jai yra galimybė naudokite vaizdo skelbimus. Patalpinkite skelbimą ir youtube vaizdine priemone sudaro visai kitokį skelbimo statusą. Juolab dabar yra daug didesnės galimybės nufilmuoti parduodamą namą, ar esamas darbų paslaugas elementariu mobiliuoju įrenginiu.

Tekstas rašomas panašiai kaip kviečiamųjų pranešimų – nurodomas laikas, vieta, renginys; galima pateikti programą ar darbotvarkę. Tik čia tekstas ir jo grafinis išdėstymas gali būti įvairesnis, panašus į kvietimą. Visas aprašomas galimybes suteikia nemokamų skelbimų tinklalapis internete tavoskelbimai.lt. Statybiniams darbams, paslaugoms , konkursams ir t.t skelbimaistatybos.lt. Rusakalbiams Lietuvoje ir Pabaltijo šalims rusiška skelbimų svetainė objavlenija.net. Tai patogus būdas skelbti prie jūros, Druskininkuose teikiantiems verslininkams kambariu, viešbučių nuomos, turizmo paslaugas.

 

Tavoskelbimai.lt

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar