Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Tavoskelbimai.lt naujienos » 2014 » Balandis » 29

Statybos specialistų bazė. Darbų užsakymai ir specializuoti darbo skelbimai.

Viena didžiausių problemų su kuria susiduria visi užsakovai ir patys statybininkai, kaip atsirinkti tinkamus ir patikimus specialistus, statybines brigadas ar įmones. Taip pat pastebėjau, kad dauguma užsakovų dar neatrado interneto galimybių. Jie mano, kad geriausi statybininkai, tai tie, kuriuos, jiems rekomendavo jų kaimynai ar draugai.
Bet pastaruoju metu statybininkų gretos gan ženkliai praretėjo, dalis išvyko į užsienį, kiti persikvalifikavo. Bet mes visi gyvename geresniuose ar prastesniuose būstuose ir laikas nuo laiko tenka juos remontuoti ar patvarkyti. Man pačiam prieš porą mėnesių teko ieškoti apdailininkų ir gipso kartono montuotojų. Paskambinau viena kitam pažįstamam apdailos darbų vykdytojams, deja jų rekomenduoti darbininkai net neturėjo noro apžiūrėti mano buto lubų, nes darbų apimtys jiems pasirodė per menkos. Tuomet prisiminiau, kad kažkada buvau aptikęs specializuotą tik statybininkams skirtą darbo skelbimu portalą, ten ir įdėjau savo statybos darbų užsakymą, kad ieškau apdalininkų smulkiam buto remontui. Mano nuostabai neužilgo sulaukiau kelių skambučių. Atsirinkta dviejų žmonių brigada gerai, greitai ir kokybiškai dirbo, kad pranoko visus mūsų lūkesčius. Tad peršasi išvada, kad tie statybos specialistai, kurie ieško darbo interenete yra aukštesnės kvalifikacijos, jie naudojasi šiuolaikinėmis technologijomis ir jų motyvacija dirbti yra gana aukšta. Naršydamas toje svetainėje pastebėjau, kad įmonių kataloge yra pasiskelbusios ne tik įmonės, bet ir statybininkų brigados, o jų kartais taip skubiai prireikia ne tik privatiems užsakovams bet ir statybos darbų vadovams, architektams, dizaineriams.
 
Svetainėje skelbiasi ir darbo ieško: architektai, dizaineriai, inžinieriai, visų specialybių darbininkai, mūrininkai, suvirintojai, elektrikai, santechnikai, geodezininkai, nekilnojamo turto specialistai.
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar