Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Tavoskelbimai.lt naujienos » 2014 » Biržėlis » 20

Nemokami skelbimai Lietuvoje

Šiandien vis rečiau rasime tokią paslaugą, kuri mums nieko nekainuotų. Skelbimų talpinimas - taip pat nėra išimtis. Kai norime įdėti skelbimą apie savo parduodamą prekę ar paslaugą, dažniausiai tenka susimokėti litą, kelis litus ar dar daugiau. Nemokami skelbimai tampa tikra retenybe, ir vis rečiau rasime tokį skelbimų portalą, kuriose skelbimų talpinimas nieko nekainuotų.

Net susiradus nemokamų skelbimų portalų sąrašą, paaiškėja, kad jau toli gražu ne visos svetainės vis dar siūlo nemokamų skelbimų talpinimą. Gana dažnai nutinka taip, kad tik tada, kai puslapis būna neseniai sukurtas, jo paslaugos kainuoja visiškai nemokamai. Tokiu būdu, žinoma, pavyksta pritraukti lankytojų, ir vėliau visos teikiamos paslaugos tampa mokomos. Žinoma, reikėtų paminėti, kad taip nutinka ne visada, tačiau šis variantas pasitaiko gana dažnai.

Kai kuriose svetainėse skelbimų talpinimas nieko nekainuoja, tačiau, jei norite, kad jūsų skelbimas būtų viršuje ar paryškintas, tai, žinoma, kainuoja papildomai. Ir, nors šios paslaugos užsisakyti neplanavote, apmąstote, kad taip jūsų skelbimą pamatys daugiau žmonių, ir, norom nenorom tenka užsisakyti ir šią paslaugą. Žinoma, nieko nenutiks, jei susimokėsite už vieno skelbimo talpinimą, tačiau, jei norėsite savo skelbimą patalpinti į daugiau nei vieną puslapį, tuomet jau susidarys šiokia tokia suma. Na, jei norite parduoti automobilį ar kitą gana brangų daiktą, taip daryti galbūt apsimoka, tačiau ne visais atvejais tai pasiteisina.

Taigi, ką daryti, jei nenorite mokėti už skelbimų talpinimą? Visų pirma, susiraskite skelbimų portalus, kurie siūlo nemokamų skelbimų talpinimą. Kartais tai gali būti visai nauji portalai, tačiau nevenkite į juos talpinti savo skelbimus - kartais nauji puslapiai labai greitai tampa populiarūs, o jei jūs įdedate savo skelbimą vieni pirmųjų,galite tikėtis gana nemenko savo skelbimo populiarumo. Nemokami skelbimai statyboms šiandien siūlomi vis rečiau, tačiau egzistuoja tikrai ne vienas skelbimų portalas, vis dar siūlantis nemokamas paslaugas. Dažnai nemokamų skelbimų portalų lankomumas daug didesnis nei tų skelbimų portalų, kuruose skelbimų talpinimas kainuoja - jau vien dėl to, kad tikrai ne visi norite mokėti už tokias paslaugas.

Taigi, jei norite, kad jūsų parduodamos prekės ar paslaugos taptų dar populiaresnėmis, investuokite šiek tiek savo brangaus laiko ir sutalpinkite savo skelbimus į nemokamų skelbimų portalus. Tikėtina, kad jau po savaitės pastebėsite, jog jūsų prekėmis ar paslaugomis domimasi dažniau.

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar