Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Sveikata ir grožis » 2014 » Balandis » 21

„Gyvenimas yra dovana, o mums tereikia išmokti ją priimti”. Lazaris.

KVANTINIS GYDYMAS
Šį pasaulį vadiname kosmosu, o tai reiškia - tvarka. Daugelis žmonių yra praradę ryšį su savo vidine harmonija, jie yra netekę stabilumo ir krypties. Todėl ieškome, kad kas nors padėtų mums tinkamai atkurti savo vidinę tvarką. Iš tikrųjų žmogų gali išgydyti tik gydūnas, kuris gydo kvantine energija, sufokusuodamas ir nukreipdamas bioenergiją į gydomo asmens biolauką. Kvantinė energija perduodama delnais, tad poveikis toks greitas ir stiprus, savaime į savo vietas grįžta deformuoti kaulai, greitai numalšinamas skausmas, uždegimai, susiderina organų, sistemų ir liaukų veikla. Šiame procese kūnas vadovaujasi savo įgimta nuovoka, kosmine tvarka. Mumyse egzistuoja ta vieta, kurioje sąmonė ir materija yra neatsiejamos ( subatominiame) lygmenyje ir ją galima pasiekti pasitelkus meilę bei ketinimą. Pasitelkę įgimtą meilės galią, dinamiškai ir pozityviai suaktyviname natūralius kūno gijimo procesus. Visos ląstelės ir sistemos, DNR ir kaulai savaime ima virpėti gydomaisiais mūsų meilės virpesiais.

Visų gydymo delnais metodikų specialistai: chiropraktikai, fizinės terapijoos specialistai, akupunktūros praktikai, reiki meistrai, masažistai, akupresūros, poliškumo terapijos gydymo metodų praktikai, naudodami kvantinį gydymą, suaktyvina bet kokio metodo kaip aukštesnio tipo gydymo forma.
Kvantinis gydymas nėra naujas dalykas - tai seniausias žmonijos gydymo būdas. Tūkstančius metų sunkiai sergantys žmonės buvo išgydomi būtent tokiu būdu. Istorijoje žinnomi gydūnai, kurie darė vadinamus stebuklus. Stebuklai, kaip prieš 1600 metų kalbėjo šv. Augustinas,"neprieštarauja gamtai, jie prieštarauja tik tam, ką mes žinome apie gamtą" Žinoma, mes esame tik pradinėje naujojo gydymo stadijoje, tas gydymas ateityje pritrauks daugiau praktikų ir sekėjų nei koks nors kitas sveikatinimo metodas.
Šveicarų psichiatras ir psichologas K.G.Jungas( Carl Gustav Jung) numatė tokį reiškinį: " Aš tikiu, kad neapčiuopiamo kvantinio gydymo galimybės yra neribotos. Tikiu, kad ši sritis sujungs ir pranoks visa tai, kas šiandieną yra manoma ir, kaip teisingai ar klaidingai manoma, padeda žmonėms. Priešais akis regiu auštančią naujojo amžiaus šviesą, kada kai kurios operacijos, tokios kaip vidinio auglio pašalinimas, bus laikomos tiesiog pataisomuoju darbu, o mes baisėsimės, kad kažkada turėjome tokius ribotus gydymo metodus. Tada alopatinei (tradicinei) medicinai liks labai mažai vietos. " Jungas pripažino, kad regimoji pasaulio sfera priklauso nuo neregimosios. Štai ką rašė Jungas apie neregimosios sferos jėgą:“ Aš nesiekiu sumenkinti modernios medicinos ir chirurginių intervencijų, netgi priešingai – labai žaviuosi šiais abiem dalykais. Tačiau turėjau galimybę liūdyti nematomas energijas, kylančias iš žmogaus. Tas energijas sužadina tam tikri išoriniai faktoriai. Jas galima apibūdinti tik kaip dieviškąsias. Tai jėgos, gydančios ne tik funkcinius sutrikimus, bet ir organiškai įsišaknijusias priežastis, kurios, pasirodo, yra tik sielos ir dvasios disbalanso simptomai.“

Alopatiniai ( tradiciniai) gydymo metodai, veikiantys vien tą kūno dalį, kurioje matoma liga, viso organizmo neišgydo. Kvantinis gydymas paliečia visą žmogaus esybę, kelia jo dvasią, grynina sielą, suderina jį su visata, todėl visos kūno dalys paklūsta kosminei tvarkai. Pasaulinė sveikatos organizacija ( PSO )sveikatą apibrėžia kaip „fizinę, dvasinę ir socialinę gerovę“. Tokią sąlygą visiškai pasiekti galima kvantiniu gydymu, kuris atstato kūno, sielos ir dvasios ryšį bei leidžia žmonėms susigrąžinti vidinę harmoniją ir patirti dermę su visata. Sveikata – tai kūno ir sielos vienybės išraiška, mūsų vidinės ir išorinės savasties sinchronija, harmonija su gyvenimo dėsniais ir visatine gyvenimo tėkme, kuri slypi mūsų esybėje ir yra puoselėjama meilės. Ribos, kiek dvasia gali išgydyti , yra visiškai individualios. Egzistuoja daugybė gijimo procesų, kurių moksliškai neįmanoma nuspėti, tačiau jie vyksta ne tik Lurde ar kitose šventose vietose, bet ir gydančių rankų kvantinės energijos dėka.
Tiems, kurie įsitikinę, kad jie neišgis, reikia žinoti, kad vidinė atsinaujinimo jėga slypi kiekviename žmoguje ir veikia visada. Išgijimo kelias niekam nėra užtvertas. Kvantinio gydymo pagalbą gali priimti kiekvienas žmogus, tikslumas ir apimtis priklauso, kiek žmogus yra atviras ir jautrus harmonijai.
Žmonės sukurti taip, kad galėtų neutralizuoti savyje visą negatyvią energiją, tačiau dažniausiai trūksta žinių, tikėjimo, valios, jėgos. Vis gi kokie yra kvantinio gydymo principai? Gebėjimas gydyti yra įgimtas visiems žmonėms. Meilė yra visuotinė energija: ji persiduoda visomis rūšimis, veikia visais lygmenimis ir išreiškia mūsų prigimtį. Ji yra bet kokio gydymo pamatas ir gyvybinės jėgos esmė. Ji plūsta per delnus, kad ir kaip būtume nusiteikę. Meilė yra pati fundamentaliausia, instinktyviausia, esmingiauisia mūsų energija. Nereikia dėti
pastangų, kad ją sukurtume, - mes patys esame meilė.
• Kvantinis gydymas yra galingas gydymo metodas. Pagrindinė energijos valdymo prielaida – energija seka mintis. Kad ir kur nukreipsime savo dėmesį, ten plūs ir energija. stuburo ir su juo susijusių organų, liaukų, pagrindinių ir papildomų funkcijų harmonizavimas
• subalansuojamas energijų tekėjimas visame kūne
• sužadinama žmogaus gyvybinė energija
• mažina įtampą ir skausmą
• pagerėja nuotaika, bendra fizinė ir dvasinė savijauta
• pasiekiama absoliuti ramybė ir vidinė harmonija
TURITE SVEIKATOS PROBLEMŲ ?
ATEIKITE, PASISTENGSIM JUMS PADĖTI IŠGYTI IR FIZIŠKAI , IR DVASIŠKAI.
• Ajurvediniai masažai
• Stuburo ištiesinimas (laikysenos korekcija)
• Uždegiminių procesų šalinimas
• Fizinio skausmo šalinimas įvairiose kūno vietose
• Konsultacijos mitybos klausimais, esant įvairiems susirgimams
• Kvantinis – energetinis gydymas
Ši pagalba teikiama tik tvirtai apsisprendusiam sau padėti žmogui !
Būtina išankstinė registracija tel. +370 600 59829 Virginija.
El.paštas: ajurvediniaimasazai@gmail.com
Pagalba teikiama Lietuvos didžiuosiuose miestuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje ir Jungtinėje Karalystėje ( UK )
.........................................

Pacientų atsiliepimai:

*Noriu padėkoti p.Virginijai už tai, kad sugrąžino man rankas, kurios yra mano "mokslo" įrankis. Esu pianistė,tenka daug groti, buvau pertempusi sausgysles, dėl ko jau beveik turėjau nutraukti muzikos mokslus. Nuostabių Virginijos rankų deka buvau sugrąžinta į muzikinį gyvenimą ir toliau sėkmingai muzikuoju. Negana to, visas rankų skausmas slypėjo stubure. Kvantinio gydymo dėka įvyko stebuklas - stuburas išsitiesino, nebejaučiu jokio skausmo sėdėdama prie instrumento. O svarbiausia- jokių vaistų ! Didelis ačiu Virginijai, kurios rankos daro stebuklus!

Su didele pagarba,
Konstancija K.
Vilnius.
…………………………………
* Dėkoju už netradicinės gydymo metodikos pritaikymą, gydant stuburo išvaržą. Pirmą kartą išgirdau, kas yra kvantinis gydymas. Šių žodžių esmė vis dar nesuprantama, bet labai ir nesigilinu, rezultatai akivaizdūs: esu darbingas, išgijęs be jokių medikamentų ir chirurginio isikišimo. Virginija daro stebuklus!
Ačiu jai ir sėkmės, padedant žmonėms išgyti.

Pagarbiai,
Linas. Klaipėda.
…………………………………
• Apie gydymą kvantiniu būdu per mažai yra žinių. Laimei dabar sužinojau ir pati patyriau, kad yra nuostabus dalykas. Nevartojant cheminių preparatų žalingų organizmui, galima įveikti sunkią ligą. Aš nuoširdžiai dėkinga žmonėms, kurie mane informavo apie Virginijos daromus stebuklus, tai kreipiausi pagalbos. Labai nuoširdi gydovė, turinti Dievo dovaną, kuria dalijasi su žmonėmis. Daugybę patarimų dėl mitybos, psichologė pagalba, kuri man buvo labia reikalinga, davė Virginija. Vien šalia būnant, jau dvelkia išskirtinė ramybė nuo Virginijos. Mano tyrimai akivaizdžiai įrodė, kad liga traukiasi. Turėjau migreninius galvos skausmus, kurie po dviejų seansų visiškai praėjo negrįžtamai. Seanso metu visada jaučiu vidinę ramybę, palaimą. Te padeda jai Dievas.

Su pagarba,
M.Matonienė
Vilnius

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar