Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Auginantiems vaikus » 2022 » Sausis » 13

ŽIEMINIAI BATAI VAIKAMS. AR ŠIEMET IŠRINKSITE TINKAMUS?

Kaip ir kasmet atėjo žiema. Ir jei jūs turite vaikų, net neabejojame, kad ir vėl susiduriate su klausimu: kokiais batais apsiavę vaikai gali drąsiai bėgti į kiemą, vartytis po sniegą ar „nekaltai“ pataikyti į balą, tačiau grįžti namo sausi, šilti ir laimingi? Taigi, kokie žieminiai batai vaikams visgi yra geriausi?
Imant spręsti šią problemą, mums „stengiasi“ padėti visi, kas tik gali. Pasiūla milžiniška, visi galvoja, kad žino, kas geriausia jūsų vaikams. Bet ar žinote tai jūs?
Turgus, prekybos centrai, internetinės parduotuvės, pardavimas iš „antrų rankų“, visur itin viliojančios nuolaidos– visa tai yra avalynės prekybos vietos ir būdai. Šį kartą nei to, nei ano neaptarinėsime. Mūsų mintys sutelktos tik į tai, į ką visgi labiausiai atkreipti dėmesį renkantis žieminę vaikišką avalynę.
O kas geriausiai patars, jei ne tie, kas patys turi vaikų. Juk šis kelias mums toks pažįstamas. Ne vienus metus mūsų mažųjų kojytėms bandžius skirtingus prekės ženklus, dažnai šie „bandymai“ baigdavosi sloga ar net rimtesniu peršalimu. Ir kaip gi kitaip, jei grįžus iš lauko ir nuavus batus rasdavome šlapias ar suledėjusias kojas? Žinoma, juk batai gražūs ir patogūs, kai oras gražus, vaikutis nesiskundžia, tačiau, apsvarstykime drauge, kiek mūsų kraštuose žiemą būna to „gražaus oro“...
Ar gi galime taupyti vaikų kojyčių patogumo ir jų sveikatos „sąskaita“? Kai lietuviška žiema yra tokia, kad vieną dieną vartaisi sniege, kitą – braidai per balas, žieminiai batai vaikams turi galėti prisitaikyti prie bet kokių oro sąlygų. Be abejonės, tai tikras, o ne tik deklaruotinas, atsparumas šalčiui ir drėgmei, taip pat, žinoma, patogumas kojytei. Atrodo įprastos ir niekuo neišskirtinės savybės? Juk visi savo vaikams ieškom kažko panašaus, tačiau dažnai avalynei naudojama nekokybiška medžiaga aului ar padui, naudojami prasti siūlai ar klijai. Visada pamatę batus, pirmiausia pastebime jų dizainą, tada atkreipiame dėmesį į aulo medžiagą ir patogumą. Tačiau neatkreipę dėmesio į detales ir specifiką, tą pastebime tik praktikoje – kai batais tenka nusivlti, o gal priešingai – pagaliau pasidžiaugti.
Todėl ne veltui visame pasaulyje tėvai itin vertina Viking, Reima, D.D. Step, Ponte 20 prekės ženklus. Čia susipina viskas, ko reikia laimingoms kojytėms: funkcionalumas, dizainas, kokybė, kainos ir kokybės santykis. Išbandyti, laiko patikrinti, pirkėjų pamilti – štai kokie turi būti žieminiai batai vaikams. Visi, kas išbandė šių prekės ženklų avalynę, net negalvoja ieškoti kažko kito ir dar neišbandyto. Renkasi vėl ir vėl patys, bei rekomenduoja kitiems.
Tokia avalynė tarnaus ir jūsų vaikams, ir dar galės būti draugiškai perleista į antras rankas. Vaikystė privalo būti jauki, stilinga ir kokybiška!
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar