Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » 2014 » Balandis » 11

11.04.2014, 21:58

Ruošiatės įsigyti keturkojį draugą? O gal jau turite?  Jei gyvūnas yra smulkaus sudėjimo - auginti name ar bute tai nesudaro papildomų problemų. Tačiau pagalvokite apie didesnio ir stambesnio sudėjimo šunį: iškyla daug problemų dėl laikymo sąlygų.

Sužinok daugiau ...
11.04.2014, 20:57

Ar jaučiate, kaip ateina pavasaris? Ne  tik oras atšyla, atsigauna ir gamta, regis – atsinaujina viskas aplink mus, besirengdami naujam sezonui. Esate viso šito dalis, tad pajauskite pavasario gaivos dvelksmą ne tik širdyje – įneškite pavasarį ir į savo namus. Atsinaujinkite! Juk taip gera keistis kartu su gamta.

Sužinok daugiau ...
11.04.2014, 20:46

Nusipirkote sklypą? Norite nugriauti seną pastatą arba sutvarkyti aplinką? Statybinė technika šiems darbams tiesiog būtina.

Svarbu pasirinkti patikimą įmonę, kuri turi profesionalius operatorius bei  darbus atlieka kokybiškai.

Sužinok daugiau ...
11.04.2014, 20:29

Galimybė „reguliuoti“ šilumą, o kartu ir planuoti jai skiriamas išlaidas, yra didelis pranašumas visais metų laikais. Pavasarį – taipogi, nes oro temperatūra yra nepastovi, šiltas dienas keičia šaltos, o rytai ir vakarai dar būna pakankamai vėsūs. Krosnelė ar židinys namuose tokiu atveju yra pats optimaliausias sprendimas. Juolab, kad tai natūralūs, fizinį ir psichologinį komfortą garantuojantys šilumos šaltiniai, be to, vieni draugiškiausių aplinkai – malkoms degant išsiskirianti šiluma panaudojama beveik 100 procentų.

Sužinok daugiau ...
11.04.2014, 20:22

Granulės yra gaminamos iš natūralių medienos atliekų, t.y. medienos drožlių ar pjuvenų. Jos išdžiovinamos, sumalamos ir presuojamos - taip gaunamas visiškai koncentruotas medienos kuras. Gaminant tokį kurą nenaudojami nei klijai, nei cheminiai priedai. Įprasta, kad medžio granulės naudojamos automatinėse centrinio šildymo sistemose arba granulių krosnelėse. Tokios granulės turi daug mažiau drėgmės nei malkos, todėl kuras yra daug efektingesnis šildymui.

Sužinok daugiau ...
11.04.2014, 20:11

Jis patiks net Jūsų senelei. Naujasis maišytuvas „Oras Optima“ yra ir praktiškas, ir novatoriškas sprendimas Jūsų vonios kambariui. Tai kaip antras maišytuvas Jūsų virtuvei. Minimalistinis įmantrus maišytuvo dizainas puikiai tinka moderniam interjerui, o jo funkcionalumas sužavės jau nuo pirmojo prisilietimo.

Sužinok daugiau ...
11.04.2014, 20:04

Kaip pasistatyti kokybišką, jaukų ir širdžiai artimą namą, o už jo statybą nepermokėti? Tokia dilema niekuomet neaplenkia būsimų namų šeimininkų. Neretai per menkas dėmesys įvairioms namo projektavimo ir statybos detalėms gali namo vertę padidinti kone dvigubai. Martynas Mačiulis, namų projektavimo paslaugas teikiančios ir individualių namų statybos klausimais konsultuojančios UAB „Eksploit“ direktorius, pataria, kaip išsirinkti tinkamą sklypą ir nepamiršti namo projekto.

Sužinok daugiau ...