Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Pramonė, gamyba » 2014 » Balandis » 11

Voljerai šunims

Ruošiatės įsigyti keturkojį draugą? O gal jau turite?  Jei gyvūnas yra smulkaus sudėjimo - auginti name ar bute tai nesudaro papildomų problemų. Tačiau pagalvokite apie didesnio ir stambesnio sudėjimo šunį: iškyla daug problemų dėl laikymo sąlygų.

Vienas iš geriausių sprendimų - įrengti voljerą. Tokiu atveju šuo turės daug erdvės laisvai ir nevaržomai judėti, augintinis jausis laimingas, o ir voljeras puikiai tiks prie Jūsų eksterjero. Įmonė F.P.U.H. BOMSTAL, gaminantys  ne tik skardinius garažus, bet  ir voljerus šunims, padės rasti geriausią sprendimą. Įmonė siūlo įvairiausių išmatavimų voljerus, platų spalvų pasirinkimą stogo ir sienelių dangoms.

Papildomai taip pat galite užsisakyti laikiklius dubenims: jais naudojantis galite patogiai ir saugiai maitinti augintinį. Na, o taupant vidinį voljero plotą, šuns būdą siūloma laikyti išorėje, įėjimą padarant šoninėje voljero sienoje.

Norite sužinoti daugiau? Kreipkitės į www.bomstal.com, voljerų pristatymas ir montavimas yra nemokamas visoje Lietuvoje, o atliktiems darbams suteikiama garantija.

Voljerų kainos nuo 810 lt

Užsakymai priimamai Jums patogiausiu būdu: telefonu ar pildant užsakymo formą puslapyje www.bomstal.com .

Daugiau informacijos

Tel. +370 647 13430

 

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar