Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » 2014 » Gegužė » 03

03.05.2014, 15:43

Elektroninės technikos gamintoja „ASUS“ iš Taivanio tapo bene svarbiausiu „Intel“ korporacijos klientu. Pasak taivanietiško naujienų portalo „DigiTimes“, šios kompanijos pasirašė susitarimą, jog „ASUS“ savo gaminamose motininėse plokštėse, stacionariuose ir nešiojamuose kompiuteriuose, planšetuose ir išmaniuosiuose telefonuose prioritetą teiks būtent „Intel“ mikroschemoms ir kitiems korporacijos techniniams sprendimams.

Sužinok daugiau ...
03.05.2014, 15:35

Po ilgos naujų produktų pauzės kompanija „Dell“ visame pasaulyje pradeda prekybą naujos kartos planšetu „Venue 11 Pro”. Tai nėra standartinis planšetas - „Dell Venue 11 Pro” gali būti naudojamas su pilnaverčiu klaviatūros padu, kurį prijungus prie planšeto ekrano gausime pilnavertį ultrabook tipo nešiojamą kompiuterį.

Sužinok daugiau ...
03.05.2014, 11:04

Artėjant šiltesniems orams, norisi vis lengvesnių ir ryškesnių drabužių. Tad pats laikas atsinaujinti ir įsigyti kažką naujo. Turbūt pats praktiškiausias rūbelis vasarą - suknelė.  Vilkėdama ją niekada neprašausi. Būsi stilinga ir madinga tiek darbe, tiek vakarėlyje. Tačiau, kad galėtum išlikti stulbinanti, svarbiausia išsirinkti tinkamą suknelę pagal savo figūros tipą. GETSTYLE tą ir padės tau padaryti. Pateiks keletą pavyzdžių, į ka svarbiausia atkreipti dėmesį renkantis suknelę.

Sužinok daugiau ...
03.05.2014, 10:34

Dar tik prasidedantis pavasaris pradeda džiuginti savo švelnia šiluma, tačiau nepastebėsime, kaip greitai atšokuos vasariškas karštis. Tad pasiruošk iš anksto vasaros linksmybėms! Ar jau įsigyjai naują madingą maudymosi kostiumėlį šiam sezonui? Jei NE, nedelsk!

Sužinok daugiau ...