Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Drabužiai, avalynė » 2014 » Gegužė » 3

Suknelė pagal tavo figūros tipą

Artėjant šiltesniems orams, norisi vis lengvesnių ir ryškesnių drabužių. Tad pats laikas atsinaujinti ir įsigyti kažką naujo. Turbūt pats praktiškiausias rūbelis vasarą - suknelė.  Vilkėdama ją niekada neprašausi. Būsi stilinga ir madinga tiek darbe, tiek vakarėlyje. Tačiau, kad galėtum išlikti stulbinanti, svarbiausia išsirinkti tinkamą suknelę pagal savo figūros tipą. GETSTYLE tą ir padės tau padaryti. Pateiks keletą pavyzdžių, į ka svarbiausia atkreipti dėmesį renkantis suknelę.

KRIAUŠĖS FORMA

Didžioji dalis moterų turi kriaušės formos figūrą. Tai, kai klubai platesni už pečius. Svarbu vizualiai paplatinti pečius. Rinkis sukneles atvirais pečiais. Taip savo figūrai suteiksi proporcingumo.

 

OBUOLIO FORMA

Stambi viršutinė kūno dalis, pečiai platesni už klubus. Šiuo atveju reiktų vizualiai stengtis paplatinti klubus ir stengtis neakcentuoti pečių. Geriausia rinktis sukneles su trumpomis  ar 3/4 rankovėmis. Patartina rinktis sukneles su V formos iškiprte, kuri vizualiai pagražins Jūsų krūtinę.

 

SMĖLIO LAIKRODŽIO FORMA

Tai turbūt proporcingiausia figūra, kuri laikoma moteriškiausia, plastiškiausia figūra.  Kai pečių ir klubų plotis sutampa, talijos linija ryški. Šio tipo figūrai tinka visos suknelės. Gali rinkgtis laisvesnę ar labai figūrą pabrėžiančią suknelę. Ilgą ar trumpą. Šiam figūros tipui tiks viskas.

   

Tiesi, be aiškių linijų ar apvalumų figūra yra  skirstoma į du tipus. Pirma – labai tiesaus silueto figūra. Dažniausiai šios figūros tipą turi modeliai. Antra – ”statinaitės” figūros tipas.

TIESAUS SILUETO

Tiesi, plokščia, sportiška figūra. Dažniausiai būna maža krūtinė ir siauri klubai. Tokio tipo figūrai reiktų rinktis sukneles, kurios išryškina klubus, taliją. Krūtinę vizualiai padės padidinti raukiniai, klostės ties krūtine.

 

”STATINAITĖS”

Šio tipo figūra dažniausia turi plačią taliją. Patartina rinktis lengvo audinio, lengvai krintančias sukneles.  Patarimas: venk horizontalių linijų. 

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar