Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Sveikata ir grožis » 2014 » Gegužė » 14

7 priežastys kodėl iš tiesų verta pasigaminti raugintus pieno gėrimus namuose

7 priežastys kodėl iš tiesų verta pasigaminti raugintus pieno gėrimus namuose Dar 1908 metais Nobelio premijos laureatas Eli Metšnikovas pastebėjo, kad reguliarus su pienarūgštėmis bakterijomis rauginto pieno produktų vartojimas įtakoja sveikesnį bei ilgesnį gyvenimą. Buvo atlikta daugybė klinikinių tyrimų, įrodančių pienarūgščių bakterijų teigiamą įtaką žmonių sveikatai.

1) Gaminant raugintus pieno produktus namuose iš “VIVO” raugų Jūs būsite tikri, kad vartosite gėrimus be cukraus, stabilizatorių, konservantų bei tirštiklių.

2) “VIVO” raugai yra 5 rušių - kiekvienam pagal esamus poreikius . Pvz: Streptosanas – pasižymi antisklerotiniu poveikiu bei lėtinančiu senėjimo procesus Simbilaktas – pasižymi efektyviu sumažejusios žarnyno mikrofloros atstatomuoju poveikiu. Vitalaktas – rekomenduojamas vaikams nuo 6 mėn. kaip papildomas maistas. Jogurtas – kasdieninio vartojimo produktas, pasižymi imuniteto stiprinimo, toksinų šalinimo iš organizmo savybėmis.

3) Visus raugintų pieno gėrimus galite pasiruosti pagal savo skonį, pagardindami juos mėgiamais ingridientais.

4) Iš vieno flakono raugo Jūs galite pasigaminti net iki 3-4 litrų gėrimo!

5) Namuose pagamintas rūgštinis pieno gėrimas visuomet yra “gyvas”, nes bekterijos esančios jame sugeba toliau dauginis.

6) Probiotikų įsisavinimas geriant juos rūgštinių produktų pavidalų yra žymiai efektyvesnis, nei kiti jų vartojimo būdai

7) Raugintuose pieno produktuose dėl fermentacijos nelieka ir laktozės, tad žmonės netoleruojantys laktozės gali gerti sveikus namie paruostus “VIVO” raugų gėrimus Kaip pasigaminti? Tereiks tik 10 min. Jūsų laiko ir 8-10 val šilumos. Raugus gamybai galite įsigyti jau visose "Norfos" ir "Gintarinėse" vaistinėse arba www.vivoraugai.lt

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar