Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Statyba, remontas, medžiagos » 2014 » Kovas » 29

Construction partners - Išorės apdailos darbai

Akis jau bado nublukęs namo fasadas? Tikėtina, kad svarstote imtis šių darbų savo rankomis. Na, arba prašysite pažįstamo ar kokio kaimyno. Bėda, kad dauguma tų kaimynų ne mažiau susirūpinę ir savo namo fasadu… Nejau imtis darbų pačiam?

Jei vis dar žiūrite į įrankių dėžę bandydamas prisiversti pradėti darbus – nebevarkite. Verčiau atsipūskite ir skirkite laiko sau ir šeimai. Kol maloniai tinginiausite – CONSTRUCTION PARTNERS darbininkai viską atliks už Jus. Na, nebent perdažyti nenorite. Kitas variantas atsinaujinti - tai klinkerio plytelės. Išties žaviai atrodo, yra ilgaamžės ir bėgant metams beveik nekeičia spalvos.

Susitvarkę fasadą, užmeskit akį ir į sodybą… Reiktų apšiltinti fasadą? CONSTRUCTION PARTNERS ir čia Jums išties profesionalo ranką. Įmonė ne tik atlieka kokybiškus darbus, bet ir konsultuoja Jus visais kitais su statyba ar remontu susijusiais klausimais.

CONSTRUCTION PARTNERS atlieka:

-      Fasadų šiltinimo darbus
-      Dekoratyvinio tinkavimo darbus
-      Dažymo ir klinkerio plytelių klijavimo darbus

Negaiškite brangaus savo laiko, verčiau patikėkite darbus profesionalams. Construction partners – Tai Jūsų patikimas partneris.

UAB CONSTRUCTION PARTNERS
Mob. tel.  + 370 610 01779

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar