Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Statyba, remontas, medžiagos » 2014 » Balandis » 16

Centriniai dulkių siurbliai – nuo šiol ir internetinėje parduotuvėje!

Internete startavo nauja specializuota centrinių dulkių siurblių elektroninė parduotuvė. Rengdami šįprojektą autorizuoti Cyclo vac centrinių dulkių siurbimo sistemų atstovai Lietuvoje siekė pateikt iklientams kuo išsamesnę informaciją apie Lietuvoje dar nedaug žinomą produktą, kuris visame pasaulyj eyra priskiriamas inžinerinei namo sistemai. Valymas namuose kartais tampa didžiausiui ššūkiu, todėl Cyclo vac džiaugiasi galėdami pasiūlyti ne tik dulkiųsiurblį, bet visą greito valymo sistemą, kad vartotojai galėtų sutaupyti daug laiko ir džiaugtis gyvenimu.

Centrinė dulkių siurbimo sistema yra galingesnė, neinešiojami dulkių siurbliai ir pašalina 100% dulkių iš namų, kone gali padaryti nei vienas nešiojamas siurblys. Sistema surenka visas dulkes ir alergenus– nieko nepalieka aplinkos ore.

Cyclo vac centralizuotos dulkių valymo sistemos žinomos visame pasaulyje, dėl savo patvarumo, naujoviškų technologijų ir itin puikių eksploatacinių savybių akivaizdžiai pranašesnių už įprastų nešiojamųjų dulkių siurblių savybes. Jau daugiau nei 50 metų Cyclo vac yra didžiausi dulkių valymo sistemų gamintojai Kanadoje ir turi didelį atstovų tinklą. Cyclo vac sistemos pritaikytos Jūsų poreikiams ir gyvenimo būdui. Kasdienis valymas tampa ne įtikėtinai greitas ir paprastas. Aukštos kokybės sistema ir praktiški bei paprastai naudojami priedai padės Jums išvalyti visus nešvarumus nuo rūsio iki pastogės!
 


Centrinius dulkių siurblius Cyclo vac rekomenduoja Prancūzijos alergijos prevencijos asociacija AFPRAL .Dulkės, pelėsiai ir įvairūs mikroorganizmai gali sukelti alergiją ir net kaikuriuos kvėpavimo takų sutrikimus. Cyclo vac gamintojai sukūrė neprilygstamą filtravimo sistemą. Patentuotas Cyclofiltre™ apdorotas specialia medžiaga, kuri neleidžia daugintis pelėsiams ir mikroorganizmams. Unikalus ir išskirtinis anglies dulkių filtras siurbia smulkias, variklio išskiriamas mikrodispersines anglies dulkeles, kurios paprastai patenka į aplinkos orą ir nusėda ant paviršių aplink siurblį. Su Cyclo vac sistema viskas bus išsiurbta ir tinkamai išvalyta. Dulkės, mikroskopinės dalelės ir alergenai nebepateks į aplinkosorą, kaip dažniausiai nutinka su nešiojamaisiais dulkių siurbliais.
Revoliucinis dizainas, įspūdingos galimybės, itin tylus veikimas, aukšta kokybė ir neginčijamas patikimumas, dėka šių savybių Cyclo Vac tapo populiarus ne tik Kanadoje, bet ir visame pasaulyje.

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar