Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Kompiuterija » 2014 » Gruodis » 9

„MSI GT72 2QE Dominator Pro“: 14 apdovanojimų susižėręs žaidimų „monstras“ jau parduodamas ir Lietuvoje

Taivano kompanija „MSI“ norėdama išsaugoti ir taip šiuo metu pakankamai užtikrintas savo pozicijas nešiojamų žaidimų kompiuterių rinkoje nesnaudžia bei mobiliems žaidimų mėgėjams siūlo įsigyti savo naujausią bei jau keturiolika apdovanojimų gavusį produktą – „GT72 2QE Dominator Pro“.

Šis naujasis „MSI“ nešiojamas žaidimų kompiuteris nepaliks abejingų, kadangi net ir būdamas pakankamai masyvus (sveria 3,78 kg.) išsiskiria solidžiai atrodančiu dizainu, o kas svarbiausia techninių charakteristikų požiūriu rinkoje praktiškai neturi konkurentų. „MSI GT72 2QE Dominator Pro“ techninių charakteristikų atžvilgiu nukonkuruoja ne tik kitų gamintojų nešiojamus žaidimų kompiuterius, tačiau spartos bandymuose pasirodo netgi geriau nei staliniai žaidimų kompiuteriai.

Ir už tai turime būti dėkingi ne kam kitam, o šiame nešiojamame žaidimų kompiuteryje integruotai „GeForce GTX 980M“ vaizdo plokštei, kuri visame pasaulyje pripažintoje „3DMark 11“ grafinių galimybių bandymų programinėje įrangoje pirmoji sugebėjo surinkti daugiau nei 10000 įvertinimo taškų.

Šalia šios 8 arba 4 GB „GDDR5“ tipo atmintį turinčios naujausios mobilios „Nvidia“ vaizdo plokštės, „GT72 2QE Dominator Pro“ žaidimų kompiuteryje taip pat kombinuojama ketvirtosios kartos „Intel Core i7“ serijos centrinis procesorius, nuo 8 iki 32 GB „DDR3L“ tipo operatyvios RAM atminties bei 17 colių matinę dangą (angl. anti-glare) turintis aukštosios Full HD raiškos (1920 x 1080 taškų) ekranas.

Šis naujas „MSI“ žaidimų kompiuteris taip pat pasižymi ir labai lanksčiomis vidinės atminties galimybėmis, kadangi jame gali būti sutalpinta iki keturių M.2 tipo SSD diskų, kurie dirbdami RAID masyve užtikrina didesnę nei 1600 MB/s rašymo/skaitymo spartą. Be to, reikia nepamiršti ir to, kad šalia SSD diskų „GT72 2QE Dominator Pro“ visuomet komponuojamas ir papildomas 1 TB talpą turintis kietasis HDD diskas.

Vertinant „MSI“ žaidimo kompiuterio „GT72 2QE Dominator Pro“ sąsajų ir ryšių galimybes taip pat rasti priekaištų nepavyks, nes jis turi net šešias USB 3.0 jungtis, kortelių skaitytuvą, HDMI ir MiniDP išvestis, o taip pat parduodamas su integruotais Bluetooth v4.0, WiFI 802.11 ac ryšio moduliais bei pasižymi 1Gbit integruota tinklo plokšte.

Būtent šios santykinai įprastos ryšių galimybės „GT72 2QE Dominator Pro“ vis dėlto suteikia nemažai privalumų, kadangi nešiojamame žaidimų kompiuteryje įdiegti specialūs techniniai sprendimai (angl. Killer Double Shot with Smart Teaming) užtikrina lygiagretų abiejų interneto prieigų naudojimą, kas bendrame rezultate duoda net 3,5 karto mažesnį vėlinimą – tai ypatingai aktualus sprendimas internetinių žaidimų mėgėjams.

Galiausiai nepriekaištingas „GT72 2QE Dominator Pro“ spartos galimybės įrodo ir trijų išorinių 4K raiškos (3840 x 2160 taškų) monitorių palaikymo galimybė. Įvairių funkcijų ir galimybių sąrašą būtų galima tęsti ir toliau, tačiau bendram vaizdui susidaryti galima ir iš to, kas aprašyta. 

Taigi jeigu esate pasiryžę tapti išskirtiniu kompiuterinių žaidimų mylėtoju ne tik virtualioje erdvėje, bet ir materiale išraiškos forma, „GT72 2QE Dominator Pro“ yra neabejotinai pats geriausias pasirinkimas. Žinoma, rimtas produktas negali kainuoti pigiai, tad teks kiek plačiau atverti piniginę - jo kaina Lietuvoje prasideda nuo 6500 litų, o renkantis maksimalios komplektacijos „MSI“ žaidimų kompiuterį gali tekti pakloti ir beveik 10000 litų.

MSI kompiuteriai

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar