Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Tavoskelbimai.lt naujienos » Tavoskelbimai.lt naujienos

20.06.2014, 11:31

Šiandien vis rečiau rasime tokią paslaugą, kuri mums nieko nekainuotų. Skelbimų talpinimas - taip pat nėra išimtis. Kai norime įdėti skelbimą apie savo parduodamą prekę ar paslaugą, dažniausiai tenka susimokėti litą, kelis litus ar dar daugiau. Nemokami skelbimai tampa tikra retenybe, ir vis rečiau rasime tokį skelbimų portalą, kuriose skelbimų talpinimas nieko nekainuotų.

Sužinok daugiau ...
15.06.2014, 15:00

Tavoskelbimai.lt norėtų pasiūlyti jums paslaugą (tik registruotiems vartotojams) talpinti savo sukurtus reklaminius straipsnius. Šį paslauga nemokamą, taip būną retai. naudokitės progą. Jai turite ką reklamuoti, aprašyti ir norite, kad jus pastebėtų prisiregistruokite.  Ir patalpinkite savo reklamos straipsnį. Prieš talpinant admin peržiūrės, kad straipsnis būtų neiškraipomas html kodu. Jai patiems bus sunku rašykite atsiuskite straipsnį , nuotraukas per 24 val. patalpinsime.

Sužinok daugiau ...
29.05.2014, 19:53

Skelbimas – viešai skelbiamas apie ką nors informuojantis raštas. Dažniausiai rašomi skelbimai, informuojantys apie būsimą renginį, paslaugas, norintiems parduoti, pirkti. Jų svarbi ypatybė, kad yra skiriami ne atskiram asmeniui, o visuomenei ar tam tikrai žmonių grupei.

Sužinok daugiau ...
29.04.2014, 20:01

Viena didžiausių problemų su kuria susiduria visi užsakovai ir patys statybininkai, kaip atsirinkti tinkamus ir patikimus specialistus, statybines brigadas ar įmones. Taip pat pastebėjau, kad dauguma užsakovų dar neatrado interneto galimybių. Jie mano, kad geriausi statybininkai, tai tie, kuriuos, jiems rekomendavo jų kaimynai ar draugai.

Sužinok daugiau ...
28.04.2014, 08:24

Nauji tik statyboms skirti skelbimai.
- Kietų statybininkų naujas skelbimų portalas - skelbimai nemokamai - straipsniai nemokami- įmonės katalogas nemokamas- BE REGISTRACIJOS
Būk kietas statybininkas patalpink kietą skelbimą www.skelbimaistatybos.lt kietų statybininku jau daugėja;) Argi nori būt paskutinis?

Sužinok daugiau ...
21.04.2014, 19:41

Statybiniai sprendimai. Statote namą ar tiesiog ieškote statybininku? Tai kaip tik jums. Pristatome statybų, remonto, paslaugų skelbimaistatybos.lt svetainė. svetainė buvo sukurta tam, kad nebereiktu ieškoti būtent su statybomis susiijusių skelbimų, paslaugų, pardavėjų teikančias statybines medžiagas.

Sužinok daugiau ...