Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Staipsnių archyvas

20.06.2014, 18:50

Šios vasaros TOP derinukas – šortukai ir prie jų priderinta spalvinga vasariška palaidinė. Taip apsirengusi atrodysi gražiai ir patogiai. Paruošėme keletą derinių, kurių pagalba, neįdėjus daug pastangų, gali atrodyti puikiai. Nesvarbu kur keliautum, ar į susitikimą su draugais, ar į gamtą.

Sužinok daugiau ...
20.06.2014, 18:26

„Apple“ trečiadienį patyliukais išleido mažiau kainuojantį ir atnaujintą 21 colio įstrižainės ekraną turintį kompiuterį „iMac“.

Sužinok daugiau ...
20.06.2014, 11:31

Šiandien vis rečiau rasime tokią paslaugą, kuri mums nieko nekainuotų. Skelbimų talpinimas - taip pat nėra išimtis. Kai norime įdėti skelbimą apie savo parduodamą prekę ar paslaugą, dažniausiai tenka susimokėti litą, kelis litus ar dar daugiau. Nemokami skelbimai tampa tikra retenybe, ir vis rečiau rasime tokį skelbimų portalą, kuriose skelbimų talpinimas nieko nekainuotų.

Sužinok daugiau ...
15.06.2014, 15:00

Tavoskelbimai.lt norėtų pasiūlyti jums paslaugą (tik registruotiems vartotojams) talpinti savo sukurtus reklaminius straipsnius. Šį paslauga nemokamą, taip būną retai. naudokitės progą. Jai turite ką reklamuoti, aprašyti ir norite, kad jus pastebėtų prisiregistruokite.  Ir patalpinkite savo reklamos straipsnį. Prieš talpinant admin peržiūrės, kad straipsnis būtų neiškraipomas html kodu. Jai patiems bus sunku rašykite atsiuskite straipsnį , nuotraukas per 24 val. patalpinsime.

Sužinok daugiau ...
15.06.2014, 13:27

Formuojanti liemenėlė Lanaform Cosme Bra pilnesnėms jūsų krūtims ir stangresnei odai. Nešiojant Lanaform Cosme Bra jūsų krūtinė taps stangresne ir įgaus naują formą. Krūtinę formuojanti liemenėlė su mikrokapsulėmis COSME BRA (juodos spalvos, S,M,L,XL dydžiai)

Sužinok daugiau ...
15.06.2014, 12:44

Erotiniai moteriški apatiniai. Seksualūs moteriški apatiniai jau seniai nebelaikomi vulgariu arba būtinu erotinių prekių parduotuvės atributu. Jeigu savo garderobe kol kas neturite nieko panašaus – pats laikas atrasti kažką naujo, viliojančio ir nepaprastai jaudinančio.

Erotiniai apatiniai – puikus būdas įgyvendinti visas savo fantazijas. Tai nepaprasti apatiniai drabužiai, juk jie leidžia išreikšti savo AŠ, atkreipti į save vyro dėmesį, jūsų santykius paįvairinti, užkurti juose ugnelę. Kiekviena moteris nori patikti mylimam vyrui, jį stebinti, džiuginti, kartais net šokiruoti.

Sužinok daugiau ...
15.06.2014, 11:33

Vis labiau ir labiau populiarėja Nike Air Max firmos bateliai. Šių sportinių batelių didelis privalumas tas, kad gali juos derinti prie kelnių, sijono, džinsų, šortų, suknelės. Ir visada atrodysi originaliai ir stilingai. Net užsitempusi ilgas juodas kojines ir apsiavusi Nike Air max batelius suteiksi savo stiliui originalumo. Užsivilk pūstą sijoną, priderink vasariškai ryškią palaidinę ir šok į Nike Air Max laisvalaikio batelius. Pažadame, gatvėje tikrai neliksi nepastebėta.

Sužinok daugiau ...
15.06.2014, 11:05

Pasaulinėje skaitmeninės technikos parodoje „Computex 2014“ buvo gausu įdomių technikos naujovių, o ypač gausiai jomis buvo nusėtas „ASUS“ kompanijos stendas. Šalia naujausių planšetų, išmaniųjų telefonų ir nešiojamų kompiuterių vietą surado ir išskirtiniai kompanijos monitoriai.

Sužinok daugiau ...
14.06.2014, 20:27

Šią vasarą kompanija Apple kartu su savo partneriais iš Azijos pradės atnaujinto planšetinio kompiuterio iPad Air gamybą. Apie tai praneša verslo leidinys ETnews, remdamasis anoniminiais šaltiniais.

Sužinok daugiau ...
14.06.2014, 20:22

„Samsung Electronics Co. Ltd“ pristatė „Galaxy Tab S“ – ploniausią ir lengviausią „Samsung“ planšetinį kompiuterį. Šiame planšetiniame kompiuteryje su „Super AMOLED“ ekranu įdiegtos pažangiausios vaizdo atkūrimo technologijos bei „Premium“ turinio rinkinys, užtikrinantis įvairias pramogų galimybes. „Galaxy Tab S“ pasižymi savybėmis, kurios leidžia be vargo atlikti multifunkcinius veiksmus. Viskas sutalpinta stilingame ir patogiame korpuse.

Sužinok daugiau ...
« 1 2 3 4 5 ... 9 10 »